Kinderhorloges.nl is een echte online winkel, je kunt dan ook alleen online bij ons bestellen, direct vanaf de pagina van het door jou gewenste product. Alle bestellingen die op weekdagen worden geplaatst, worden binnen 24 uur verzonden en heb je doorgaans binnen 2 dagen in huis (naar België kan het een of twee dagen langer duren). Je kunt je bestelling ook op afspraak bij ons in Rotterdam komen halen.

Ter informatie beschrijven wij je hieronder ons bestelproces bij het laten bezorgen van je bestelling:

  1. Nadat je een horloge hebt uitgekozen dat je wilt bestellen, voeg je dit toe aan je winkelwagen en krijg je vervolgens de vraag naar welk land je bestelling gaat (Nederland of België) en hoe je het horloge wilt afrekenen.
  2. Betaalmogelijkheden zijn iDeal (betaling via internetbankieren in Nederland), Bancontact/Mr Cash (betalen via internetbankieren in België), Paypal (met Paypal account), met Credit Card (VISA en Mastercard) of vooruit overmaken (na je bestelling krijg je een factuur).
  3. Op dezelfde pagina zie je ook een overzicht van de opbouw van de totale kosten. Onze horloges worden op de website inclusief BTW geprijsd. Voor het verzenden via onze bezorgpartner PostNL brengen wij je verzendkosten in rekening,  maar bij een bestelling vanaf € 75,- is de verzending gratis. Naar België verzenden we vanaf € 100,- gratis.
  4. Na gekozen te hebben voor je land en de manier van afrekenen kun je de bestelling afronden door op de volgende pagina je adresgegevens in te voeren. Daar kun je ook kiezen om een andere geadresseerde op te geven - bijvoorbeeld als het horloge een cadeau voor de ontvanger is.
  5. Op de pagina hierna, vragen we je de ingevoerde gegevens voor de zekerheid nog eens te controleren en vragen je of je akkoord bent met onze algemene voorwaarden, waarna je de bestelling kunt bevestigen.
  6. Bij afrekenmethode "vooraf overmaken", is de bestelling nu meteen afgerond. Je krijgt per email nu de factuur en zodra wij daarvan de betaling binnen hebben, wordt het horloge binnen 24 uur verzonden.
    Als je gekozen hebt via iDeal, Bancontact/Mr Cash of Credit Card te betalen, krijg je nu een scherm van MultiSafepay, onze partner voor online afrekenen, waar je de standaard stappen kunt doorlopen om de afrekening te voltooien. Sluit na de betaling de webwinkel niet af en accepteer de melding om verder te gaan, anders blijft je bestelling bij ons mogelijk als niet afgerond staan. Hierna is je bestelling rond en wordt het horloge binnen 24 uur verzonden.

Gedurende het hele proces na bestelling houden we je via email op de hoogte van de status van je bestelling, die doorgaans op werkdagen binnen 48 uur in huis is. Heb je over het bestellen en bezorgen van een horloge op Kinderhorloges.nl nog vragen, kun je ons gedurende onze kantoortijden (maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur) altijd bellen: 0031 10 223 57 53.

Je kunt je bestelling ook bij ons komen halen! Je moet je bestelling wel online plaatsen en betalen, maar wij brengen je natuurlijk geen vezendkosten in rekening (of betalen deze terug). Vervolgens kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling ophaalt. Onze afhaalbalie is open van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 16 uur.

Ons adres (boven het Health Center Zuid, op de eerste verdieping):

Kinderhorloges.nl
onderdeel van De Keizer Media B.V.
Ridderkerkstraat 70
3076 JW Rotterdam
Tel: 0031 10 223 57 53
KvK nr: 53565126

© 2011 - 2024 Kinderhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel