LET OP! I.v.m. vakantie is onze klantenservice van 21 juli t/m 13 augustus 2023 gesloten. Bestellingen in deze periode worden op werkdagen binnen 48 uur verzonden. Retourzendingen worden uiterlijk na de sluitingsperiode zo snel mogelijk verwerkt.

Kinderhorloges.nl is de grootste in kinderhorloges gespecialiseerde webwinkel van Nederland, waarschijnlijk zelfs van Europa en misschien wel in de hele wereld. Wij zijn gespecialiseerd in kinderhorloges - voor ons is het geen bijproduct. Wij weten daarom ook wat kinderen écht leuk vinden én wat verstandig is om rekening mee te houden bij de keuze voor een horloge. Wij adviseren je dan ook om altijd even de pagina "Passen, Meten & Belangrijk om te Weten" te lezen, voordat je je definitieve keuze (met of zonder je kind) maakt.

Wij verkopen alleen horloges die wij aan onze eigen kinderen zouden willen geven, zonder daarbij rekening te houden met smaak. Wij kijken bij de inkoop van een nieuwe collectie eerst naar de kwaliteit van de constructie en de daadwerkelijke geschiktheid voor kinderen, vervolgens naar de eventuele extra functionaliteit en daarna pas naar het uiterlijk. Wat heeft je kind immers aan een superhelden-horloge met een te lange band dat er na 3 dagen mee stopt?

Als je vragen hebt over ons, onze producten of onze website, neem dan contact op. Dat kan via mail, post en telefoon.

Ons correspondentieadres (voor retouren zie onze retourpagina):

Kinderhorloges.nl
Postbus 144
2990 AC Barendrecht

Bezoekadres (alleen na telefonische afspraak):

Kinderhorloges.nl
RIdderkerkstraat 70 (op de eerste etage boven Health Center Zuid)
3076JW Rotterdam

tel: 010 223 57 53 (vanuit het buitenland 0031 10 223 57 53)
email: info@kinderhorloges.nl
KvK nr: 65166175

© 2011 - 2024 Kinderhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel